Andrius Lotus 7 projektas

Padarytų, daromų projektų aprašymai
shropna

Re: Andrius Lotus 7 projektas

Post by shropna »

Saip, galvoju. Kodel nebandot naudot kad ir viso galinio tilto su poremiu nuo Sierros? Na, bent jau pas mane taip ir padaryta :D
Gan paprasta konstrukcija ir jokiu problemu su sakiu ilgiais.
Na, minusas, kad neina reguliuot paprastomis priemonemis suvedimo/isvirtimo, nebent poverzlemis tarp "stupicos" ir sakes.
Man, kazkaip, ratu geometrijos poziuriu, Sierrine konstrukcija atrodo netgi tobulesne posukyje, nei dvieju skirtingu ilgiu sakiu trikampine pakaba. Aisku, jei kalba eina butent apie galine pakaba....
Man matomas minusas - gan didele mase, nors reiktu pasvert, del idomumo.....
Last edited by shropna on Thu 2009-Nov-26 22:16, edited 1 time in total.
Image
Vyras turi turet hobi. Jei vyras neturi hobio, jis vaiksto pas svetimas moteris :D
Skype - shropna

andriuh

Post by andriuh »

Šiandien buvo šiek tiek padirbeta:
pasigaminti galines važiuokles bracket'ai
Image
ir pasidaritas jig'as virinti galinem viršutinem šakem
Image
ir suvirinti viena šake
Image
Skype - Lopotas

Andrius1

Post by Andrius1 »

tai jau butu paprasciau panaudoti sieros galine pakaba, bet juk svorio daug butu jauciu? ir pagal kniga ir seip daug ira nuorodu kaip padaryti normaliu ilgiu tas sakias :?:

shropna

Post by shropna »

A siaip, idomiausia butu galui pritaikyt Jaguarine pakaba, kur pusasis yra pakabos laikantysis elementas ir stabdziu diskai su suportais montuojami ne ratuose o prie reduktoriaus 8-)
Image
Vyras turi turet hobi. Jei vyras neturi hobio, jis vaiksto pas svetimas moteris :D
Skype - shropna

alga

Post by alga »

270 mm šakes ilgis iki šarnyru centru :!:
Tai matyt tavo knygelė yra antro leidimo. Nervina truputį, padarė realiai antrą, pataisytą leidimą, ištaisė korektūros ir net kai kurias projekto klaidas, o atskirti pirmą leidimą nuo antro galima tiktai pagal kažkokias datas kolontitule bei pačių klaidų egzistavimą. "2nd edition" įrašyt buvo vlom.

alga

Post by alga »

O kur radai 33,7x2,6 vamzdžio bush tube'ams? Man niekaip nepavyksta. Kai kurie žmonės ima didesnio storio vamzdį ir ištekina iki 28,5 vidinio diametro... Bet jei teks kreiptis pas ką nors, kad ištekintų, gali per brangiai susikainuot :-/

Ermitaže mačiau Einhell stalines tekinimo staklytes už 1699 Lt... Seni Šalti, girdi?

Renatas

Post by Renatas »

Tokio manau ir negausi ira vamzdis su 33.7 isoriniu diemetru ir senelies storis liktai 3-4mm. As jo nepirkau nuvariau pas tekintoja paprasiau , kad padaritu ir padare . Man reikejo 16vnt tai atsejo 50lt galima manau ir pigiau susisukti. Diel vazuokles su sieros butu zimiai paprasciau , bet visas konstravimo malonumas :D Na manajane varijente eina audi galinis tiltas ir buvo minciu ji ten talpinti , bet per sunkus pasirode. O jei nori greitai , paprastai ir patikimai pasidariti deri tilta, reduktoriu tokio tipo kaip maskviciau ar senesniu kokiu volvo ir t.t

Renatas

Post by Renatas »

alga wrote:O kur radai 33,7x2,6 vamzdžio bush tube'ams? Man niekaip nepavyksta. Kai kurie žmonės ima didesnio storio vamzdį ir ištekina iki 28,5 vidinio diametro... Bet jei teks kreiptis pas ką nors, kad ištekintų, gali per brangiai susikainuot :-/

Ermitaže mačiau Einhell stalines tekinimo staklytes už 1699 Lt... Seni Šalti, girdi?
Beja neverta metiti pinigu. Geriau pasijeskok devetu rusisku nedickiu. Jos dauk ilgiau tarnaus jei tas kiniskas daiktas. nors kaskada buvo vokiskas :D

andriuh

Post by andriuh »

alga wrote:O kur radai 33,7x2,6 vamzdžio bush tube'ams? Man niekaip nepavyksta. Kai kurie žmonės ima didesnio storio vamzdį ir ištekina iki 28,5 vidinio diametro... Bet jei teks kreiptis pas ką nors, kad ištekintų, gali per brangiai susikainuot :-/

33,7x2,6 vamzdis vadinamas "Santechniniu vamdžiu" , Lytagroj jo ira, ir kaina metro iki 10 litu kaškas .
Skype - Lopotas

andriuh

Post by andriuh »

Šiandien nupirktos priekines lempos
Image
ir prisimatuota kaip atrodo
Image
privirinti galiniu šakiu laikikliai
Image
Skype - Lopotas

Post Reply