http://cgi.ebay.de/LOTUS-SUPER-SEVEN-To ... 1e5fa9dbd1
dekojam karoliui

Visiškai teisingai . Nes regitroj niekas ten netikrintu ar cia orginalus remas ar samadielkaalga wrote:Heh! Būtum sakęs, kad čia originalus rėmas? Nors, aišku, kas galėtų patikrint ;-D
Tai aišku kad daug , bet paskaičiavus kiek sumokesi pas estus registruojant tai manau normali ta kaina ir daug rupesčiu ir laiko sutaupai . Bet jei galima us 700 litu kaip traktoriu ušsiregistruti tai geriau kaip traktoriu registruosiu tada .Wėberis wrote:2300Lt + papildomos išlaidos, cia gera kaina uz dokus?
Kiek kainuoja Estijoj ar Lenkijoj, ar dar kur ten žmoniškai susitvarkyti??? Kas gali pasakyti? Jei su tralu nusivežti...andriuh wrote:Tai aišku kad daug , bet paskaičiavus kiek sumokesi pas estus registruojant tai manau normali ta kaina ir daug rupesčiu ir laiko sutaupai . Bet jei galima us 700 litu kaip traktoriu ušsiregistruti tai geriau kaip traktoriu registruosiu tada .Wėberis wrote:2300Lt + papildomos išlaidos, cia gera kaina uz dokus?
"Panevežietis" sakė apie 4500 Lt lygtai...Wėberis wrote:Kiek kainuoja Estijoj ar Lenkijoj, ar dar kur ten žmoniškai susitvarkyti??? Kas gali pasakyti? Jei su tralu nusivežti...andriuh wrote:Tai aišku kad daug , bet paskaičiavus kiek sumokesi pas estus registruojant tai manau normali ta kaina ir daug rupesčiu ir laiko sutaupai . Bet jei galima us 700 litu kaip traktoriu ušsiregistruti tai geriau kaip traktoriu registruosiu tada .Wėberis wrote:2300Lt + papildomos išlaidos, cia gera kaina uz dokus?![]()
Man ta ideja kaip traktoriaus kazkaip ...
Bet tai koks durniu laivas ane? Darai, skaiciuoji, konstruoji, derini... UZregistruoti zmoniskai LT neina. Idomu paziureti man butu i tuos ekspertus, itariu, kad suvartyciau kiekvienam techniniam sakini as juos...alga wrote:"Panevežietis" sakė apie 4500 Lt lygtai...Wėberis wrote: Kiek kainuoja Estijoj ar Lenkijoj, ar dar kur ten žmoniškai susitvarkyti??? Kas gali pasakyti? Jei su tralu nusivežti...![]()
Man ta ideja kaip traktoriaus kazkaip ...
Kai rašiau RaceTech, jie atsakė, kad apie 1000 EUR kainuoja. Matyt, pridėjus tralo nuomą ir išeis panevežiečio kaina, ane?