Vakar buvau Kaune, daviau rankpinigius už 1993 m (silvertop, pirmos kartos) 2.0 Zetecą. Gausiu su visa pravodke ir ECU, galvoju gal pabandyt pradžiai pakurt ant jo ir apsieit be Megasquirto. Taip pat nusipirkau Sieros instrumentų klasterį su tachu, irgi galėsiu pradžiai sutaupyti kelis šimtus gauge'ams.
alga wrote:Vakar buvau Kaune, daviau rankpinigius už 1993 m (silvertop, pirmos kartos) 2.0 Zetecą. Gausiu su visa pravodke ir ECU, galvoju gal pabandyt pradžiai pakurt ant jo ir apsieit be Megasquirto. Taip pat nusipirkau Sieros instrumentų klasterį su tachu, irgi galėsiu pradžiai sutaupyti kelis šimtus gauge'ams.
plikas eina po 300 lt pilnas 400-600lt ne daugiau. Siaip jei yra mintis apie droseline sistema ir kita ecu tai geriausia pirkti plika potora nes visi tie laidai ir ecu kaina dadeda
Renatas wrote:plikas eina po 300 lt pilnas 400-600lt ne daugiau. Siaip jei yra mintis apie droseline sistema ir kita ecu tai geriausia pirkti plika potora nes visi tie laidai ir ecu kaina dadeda
jasna. dar pasidomesiu apie britvu motorus ir darysiu reziume.
Na mano vasaros leidziamos ant sport baiko tai nors ir nekasdienui vazinejimui , bet tikrai motoro nesirinkciau gatvem. Locosto svoris ganetinai nemazas tad teks ganetinai aukstom apsukom vazineti o kas vazineja su mocai zino ka reiksle aukstos apsunos ir kuro suvartojimas Pllius manau kaip gatvej ir tokei masiai per mazas sukimo momentas. Cia tas pats kas paimti masinos smagrati per dauk islengvinti. Na bet netersem cia