Andrius Lotus 7 projektas
Re: Andrius Lotus 7 projektas
sveikas gal gali parasyti kur pirkai smeliasrove ir kavarcini smeli ir kiek tau tai kainavo?
Smeliasrove 55 lt , pirkau Panevežio turguj, o kvarcini smeli Senukai 14 lt maišas.Andrius1 wrote:sveikas gal gali parasyti kur pirkai smeliasrove ir kavarcini smeli ir kiek tau tai kainavo?
Skype - Lopotas
o gal zinai kur dar galima butu ja nusipirkti ar tik panevezije turguje ju yra ir kurem turgui
Ira irankiu parduotuvese tu smeliasroviu ar gali parvesti pagal ussakima ir kokiam ebay manau galima susirasti .Andrius1 wrote:o gal zinai kur dar galima butu ja nusipirkti ar tik panevezije turguje ju yra ir kurem turgui
Skype - Lopotas
A joptararai
Pas mane tiekos detaliu nebuvo....

Pas mane tiekos detaliu nebuvo....

Vyras turi turet hobi. Jei vyras neturi hobio, jis vaiksto pas svetimas moteris

Skype - shropna
Nu man cia ir atrodo ju labai dauk, bet kai isiziuri ir gali atsirinkti kur kas eis. Kiek kainavo visa tai ?
Shropna, tu gi surinktą rėmą pirkai 

Kitas dalykas, dalies detalių gali ir neprireikt. Pvz. variklio tvirtinimo dėžės-podiumukai. Jų reikia, tik jei nori panaudoti Sierros variklį su originaliom kojom. Kitaip paprasčiau tiesiog plokščią 5 mm lakštą ant apatinio rėmo guldyt ir padaryt koją atitinkamo aukščio ir kampo:

Dar vienas tipsas: sankabos pedalą geriau iš 5 mm išsipjaut, anglai rašo, kad 3 mm nulinksta kartais. Stabdžio pedalas ir taip 5 mm pagal knygą, o gazui 3 mm visai adekvatu.

Dar vienas tipsas: sankabos pedalą geriau iš 5 mm išsipjaut, anglai rašo, kad 3 mm nulinksta kartais. Stabdžio pedalas ir taip 5 mm pagal knygą, o gazui 3 mm visai adekvatu.
350 lt.Renatas wrote:Nu man cia ir atrodo ju labai dauk, bet kai isiziuri ir gali atsirinkti kur kas eis. Kiek kainavo visa tai ?
Skype - Lopotas