o tai išminama guoli nuo ko dejai ?shropna wrote:Na, daba liks nupjaustyt gelzgalius, trukdancius istyt starteri bei pervirint karteri. Beje, Sierinis starteris kuo puikiausiai tiks Focusiniam smagraciui, tik reiks ji pastatyt per 15 mm "saiba".
Sankaba tinka nuo Focuso, nieko nereikejo perdarinet.
Andrius Lotus 7 projektas
Re: Andrius Lotus 7 projektas
Skype - Lopotas
Sierini.

Vyras turi turet hobi. Jei vyras neturi hobio, jis vaiksto pas svetimas moteris

Skype - shropna
Ai nai nai
)
Kaip atrodo, tilps termostato korpusas ir pirma pavara? O kaip priėjimas prie reverso lempos jungtuko? Neužstoja vamzdis?

Kaip atrodo, tilps termostato korpusas ir pirma pavara? O kaip priėjimas prie reverso lempos jungtuko? Neužstoja vamzdis?
Tai tokia beda kad arba termostatas nelenda arba begiu svirtis remiasi i remaalga wrote:Ai nai nai)

Skype - Lopotas
Man riciagas gavosi tiesiai ties tuo skersinuku tai tiesiog nupjoviau ir viskas. Buvo galimibe truputi pastumti ji dar atgal , bet pabijojau , kad po to gali temostatas kartais rema pasiekti. Man tai keistokai vairas atrodo. as dariau pagal save o nepagal kniga, bet kai ziuriu kas daro pagal kniga jis gaunasi gana akstai ir i gala pastumtas. Patogu ? Rankos per daug nesusilenkia ?
Kitas variantas vamzdį, į kurį termostatas remiasi, pastumt. Išpjaut trukdantį gabalą ir privirint prie nugaros kitą: -----_____---- Bet pavarų svirties pusėj gal paprasčiau bus.
Pasmane norint kad termostatas butu nuo remo keli cm tai riciagas irgi gaunasi tiesiai po skersiniuRenatas wrote:Man riciagas gavosi tiesiai ties tuo skersinuku tai tiesiog nupjoviau ir viskas. Buvo galimibe truputi pastumti ji dar atgal , bet pabijojau , kad po to gali temostatas kartais rema pasiekti. Man tai keistokai vairas atrodo. as dariau pagal save o nepagal kniga, bet kai ziuriu kas daro pagal kniga jis gaunasi gana akstai ir i gala pastumtas. Patogu ? Rankos per daug nesusilenkia ?

Skype - Lopotas
jo liux
baltas pavydas
sparciai judi i prieki. respect 

Thanks thankstomce wrote:jo liuxbaltas pavydas
sparciai judi i prieki. respect

Skype - Lopotas